Få hjælp til at udregne procesrenter/morarenter

Har du et krav du skal have inddrevet, men har svært ved at udregne procesrenterne? Vi tilbyder at gøre det for dig, således at du sikrer dig, at det er udregnet korrekt.

 

Vi kan håndtere krav hvor hovedstolen øges løbende (i tilfælde af faste månedlige betalinger eller lignende) og tager højde for den varierende rentesats alt efter den nationale udlånsrente.

 

Prisen er 1.495kr per udregnet krav

Kontakt os
Hvad er processen?

Processen er simpel. Du sender os de relevante dokumenter og oplysninger. Inden for én hverdag modtager du en opgørelse af kravet til dig sammen med udregningerne – klar til at blive brugt i forbindelse med retslig inddrivelse af din gæld.

Kontakt os
Hvem er vi?

Til dagligt driver vi virksomheden Rent Hero, som specialiserer sig i lejeret. I denne forbindelse har vi udviklet en række værktøjer, til at sikre at vores klienters krav bliver udregnet korrekt, da de nuværende løsninger ikke kunne håndtere akkumulerede krav.

 

Uanset hvor et retskrav udspringer fra, så er metoden hvorpå procesrenterne udregnes den samme. Vi så mange der snød sig selv for store beløb fordi de ikke udregnede renterne korrekt eller opgav at tillægge det –  derfor besluttede at begynde at tilbyde denne service. Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os

Rent Hero Aps

Gothersgade 11A

1123 København K

Email: hi@renthero.dk

Phone: 31222788